2011 m. balandžio 5 d., antradienis

Kaip Augustas Fidi lankėsi ir paskui viską komentavo

Sveiki,

Šiame pranešime aprašysiu savo įspūdžius apsilankius Fiziko dienos šventėje. Pasistengsiu trumpai.

Visi turbūt žinot legendą apie dinozaurą Diną Zaurą suvalgiusį filologę ir dabar važiuojantį jų atsiprašyti, tad jos neperpasakosiu.

Kaip žinia, FiDi sudaro penki renginiai: Juzikas, Pressas, Dieninė, Eisena ir Vakarinė. Šiais metais buvau visuose išskyrus Juziką, kuris, kaip girdėjau, buvo neblogas.

Pressas: Pasigedau keleto linksmesnių dėstytojų, tad pagrindinę renginio dalį sudarė gerb. Smilgos dergimasis iš gerb. Kašubos ir atvirkščiai. Žinoma, buvo dekanas ir dar pora dėstytojų, bet renginys nebuvo toks smagus kaip pernai. Gaila, kad organizatoriai nepasiruošė klausimų iš anksto ir kurį laiką pradžioje buvo tylu.

Dieninė: Atrakcionai, kiek pamenu, daug nesiskyrė nuo praeitų metų, tik šiemet vietoj FIDI raidžių važinėjo traukinukas Lukrecijus, tiesa važinėjo paskutinę renginio valandą. Taip pat pasigedau fidi simbolikos, niekur nebuvo galima nusipirkti maikučių ar ko panašaus. Tiesa, buvo kažkokių auskarų, bet šie kažkaip nekaip atrodė ir, negalėjusiai atvažiuoti, draugei nusprendžiau padovanoti ženkliuką. Abdulajevų Vladimiras prižadėjo man, kad CENZŪRA CENZŪRA CENZŪRA labai nusivyliau CENZŪRA. Vafliai buvo skanūs.

Tiesa, per dieninę išėjo mažiukas klasės susitikimas, sutikau keturis klasiokus.

Eisena: Nieko keisto, kad valandą reikėjo pralaukti sunkvežimyje, tad šituo skųstis neverta ir šiaip manau, kad nieko geriau organizatoriai padaryti negalėjo. Tiesa, važiuoti buvo truputį liūdna, kadangi sunkvežimyje skandavimu dažnai užsiėmėme tik aš ir keli grupiokai ir pusiaukelėje pasirodžius mergina ("Man patinka pas jus, jūs skanduojat") o aplinkui visi buvo gerokai santūresni, apsiribojo tik "Fizika, oi" ir "Pabučiuok". Kiti smagesni šūkiai buvo "Fizika ir alus bus kartu visus metus", "Tiltas/Žiedas/Upė/Šuo" bei "Gezai". Taip pat girdėjau apsiliepimą, kad viename iš sunkvežimių dominavo nepilnamečiai ir kažkodėl gadino rimtiems fizikams nuotaiką.

Vakarinė: Viskas buvo visai smagu, tik mėgautis renginiu taip kaip pernai sutrukdė kitos aplinkybės kurių net nesiruošiu čia vardinti =P. Truput gaila, kad nebuvo kur ramiau prisėst ir, kad kitą dieną po renginio kai kurie šlūbčiojo. Taip pat, jei yra kambarys ant kurio durų parašyta "Smoking Area" kodėl rūkyti visi rinkosi prie tualetų?? Daugiau prie nieko prikibti lyg ir nerandu.

Tai va taip, summa summarum FiDi 42 buvo smagesnė. Gal dėl to, kad man tada buvo viskas nauja, o šiemet jau turėjau su kuo palyginti? Visvien, buvo smagu ir būtinai eisiu ir kitais metais.

Apie FiDi prakalbau nes neseniai buvo, kita tema jau būtinai bus OkCupid. Arba ne, jau pamiršau beveik kas ten ir kaip.

Papildymas: Turbūt labiausiai įsiminęs įvykis iš š.m. FiDi turbūt tai kaip kevirtą ryto skambino kursiokas ir siūlė eit muštis. Nelabai supratau dėl ko, nes miegojau tuo metu.

2 komentarai:

  1. Ei, Augustai, kam meluoji. Aš nesiūliau eiti muštis, aš siūlau tau į galvą duot :DDDD

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nebijok, Augustai, apginsiu aš tave jei ką

    AtsakytiPanaikinti